Keskiviikon treenit oli pakko peruuttaa, töissä armeijahässäkkää. torstaina piti mennä töiden jälkeen trimmaamaan suloinen borderterrierityttö. Sekin piti perua. Suomen armeija tahtoo hienoja autojaan siihen tahtiin ettei pieni duunari perässä meinaa pysyä!

 huomenna pitäisi käydä tutustumassa rakkauteen! Pelottaa ja epäilyttää. Samalla reissulla pitäisi trimmata perhonen. En edes tiennyt että niitä näyttelyihin trimmataan! No toki, pestään, föönataan ja siistitään, mutta trimmaus mun mielestä on turkin muokkausta enemmänkin;)

Lauantaina on käppänätrimmi. Koira ja ihmiset mulle vieraita, jännittää. Ja sunnuntaina miehen tatuointi Vihdissä! Ukko otti mun vuonna 94 tjtn piirtämän kuvan ja sanoi, että haluaa siitä tatskan! Olen ihan tosi otettu, toisaalta pelkään, ettei tatuoija tajua ollenkaan sitä kuvan symboliikkaa taikka ajatusta.

Ja maanantaina pitäisi pirteänä lähteä astutusreissulle Ruåttinmaalle. Tuntuu että sitä rauhallista koti-iltaa meikäläinen saa odottaa yhtä hartaasti kuin kevään tuloakin! No, ainakaan ei sammalet kasva kinttuihin!