Katselin äsken uinailevia lapsosia. Ja sydämessä riipii ajatus jotta ihan kohta ne täältä lähtee. Äippä Ellan jouduin tänään hyvästelemään. Se lähti omaan kotiinsa ja jatkaa omaa elämäänsä. me toivotamme Ellamurulle onnellista loppuelämää. Eihän se meidän oma koira ollut, mutta näiden viikkojen aikana sitä rakastui ja ihastui. ja ihan kun Ella olisi eilen tiennyt meidän ajan käyvän vähiin. Se ei kuunaan ole tullut kun korkeintaan toivottamaan hyvät yöt meidän makkariin. Tullut siihen sängyn viereen Ellamaisen vaatimattomaan tyyliin, vastaanottanut korvantausrapsutukset ja palannut pentujen luokse olkkariin. Mutta eilen se kömpi sänkyyn. Tekeytyi pienenpieneksi ja ihan hiljaa hivttautui siihen viekkuun. Ellamururakas! Me kiitetään sinua eniten tästä lyhyestä tuttavuudesta. Olet meidän sydämissä aina <3

 Pennuilla on täällä läjäpäin korvikeäitejä. Ja vaikkei maitoa enää heru kenenkään tissistä., jokaisella meidän lauman koiralla on oma tehtävänsä näiden kauhukakaroiden opettamisessa. Wimma on vauhdikas lapsenvahti, joka jaksaa rällätä ja temmeltää. Muttei koskaan tuohdu taikka komenna lapsia. G.T ällöää koko sakkia, mutta sen on pakko olla siellä missä pennut, koska siellä on kaikki muutkin. G.T kiroilee ja jurputtaa jos pennut tulee liian lähelle. Silti G.Tkään ei osaa kurmottaa pentuja. Eikä suostu hyppäämään sohvalle turvaan. Mennä jupisee tuolla lattialla ja manaa kai moiset kakarat kauaksi kaalimaahan?

 Sonahan inhosi mua pari ekaa viikkoa, kun haisin pennuille. Nyt se muikistelee täällä pentujen keskellä, korvat päätämyöten ja silmät viiruina. Yrittää saada lapset leikkimään hippaa. Lapset ei vaan tajua ja Sona ei voi ymmärtää miten niin helpot säännöt leikissä ovat niin ylivoimaiset näiden pikkuipanoiden ymmärtää. Wiikka rakasti lapsien tuoksua ja tuhinaa, kun niillä ei ollut vielä jalkoja. Nykyään ne ovat meidän gentlemannille aivan liian vulgaaristi käyttäytyvää hulgaanilaumaa. Wiikka nyrpistää nokkaa ja häipyy päiväunille lasten ulottumattomiin.

 Ja Hemi. Se on tyypilliseen tapaan ylettömän huolissaan. Se miettii kaikenaikaa mihin voi tassunsa asettaa taikka miten selviytyä pennunhampaista kintereessä. Ja jos joku pennuista lähtee ristiretkelle keittiöön, Hemi ravaa huolestuneena keittiön ja olkkarin väliä ja koittaa saada pennun tajuamaan palata takaisin. Mietin että kauanko tämän pentulauman tulisi täällä varttua, ennenkuin oma lauma alkaisi kohdella niitä koirina ja tajuaisivat että ovat yksi kuriton kakaralauma joka tarvitsee vanhmman ohjausta, viisautta ja kuria?

 Kasvi-Eija kävi ottamassa  laumasta 5-viikkoiskuvat ja ne löytyvät osoitteesta: http://www.merrymoonrays.com/pentuja.htm

Siruttaja kävi myös kiduttamassa pikkuisia ja antamassa näille identiteetin. nimet löytyvät myös em. sivulta. Myös mukavia pennunostajia on täällä käynyt tutustumassa lapsiin. Toivon niin sydämestä että nämä lapset saavat kodit jotka ymmärtävät jokaisen yksilön uniikin arvon. Ja toivon että saan myös kuulla näiden kummilapsieni kuulumisia täältä lähdön jälkeen. Mun rakkaat lähtee kohta valloittamaan maailmaa ja muita sydämiä. Niistä tulee rakastettuja perheenjäseniä ja kumppaneita. Ja vaikka se kuulostaa kuinka onnelliselta lopulta, on mulla vähän surumieli. Nämä pennut on yhtäaikaa pikkuperkeleitä ja taivaanenkeleitä<3 Kakkakoneita ja kullannuppuja. Toivon että ne aiheuttavat samanlaisia tuneita myös jokaisessa jonka tapaavat elämänsä varrella. Ja nyt ennenkuin tämä kummitäti rupeaa tihrustamaan kyyneleitä, lataan teille kuvia tätä päivältä.Pennut päivän vajaa kuusiviikkoa ja lähes mahdttomia kuvattavia. Ja näissä otoskissa ei päde vanha viisaus: "yksi kuva vastaa tuhatta sanaa"  Näissä kuvissa pätee totuus "yksi kuva missaa tuhat touhua"

Ainiin. pikkupennut joutui terkkarin tarkastukseen. Tai siis noi pojaaat! Ja kivekset löytyi jo kaikilta, vaikkeivät vielä ole pusseihin laskeutuneet. Isolta trikkipojalta vain toinen, mutta muilla löytyi kaksi pallukkaa. Kaikilla on etuhampit ja iso osa takahampeista jo puhjennut.m Purennat on kaikki oikeinpäin ja siistit. Ja yksi trikkipoika ja yksi trikkityttö vielä vailla kotia. Vaikka teoriassahan noi kaikki jäisi tänne, jos olisi valta ja mammona;)