Viime viikolla urakoitiin vanhempien kummilasten karvoja. Se on tämä kevät sellaista aikaa. näyttelykalenterit täyttyy ja käpsyjen trimmaus pitää tehdä ajoissa. Nitron lapsenlapsta  Argentonero kennelistä pääsi karvoistaan Luffe, Figu ja Minni. Figu se on kyllä sellainen kaunotar ja vähän tuota tukkasavottaa lievensi hippaleikit Wimman kanssa ennen ja jälkeen tukkapöllyjen. Wimma oli ihan taivaissa kun sai kokoisensa ja näköisensä jumputtelukaverin. Wimman juoksu tosin alkaa jo pikkuhiljaa loppua ja täälläkin päästään taas normaaliarkeen. niin ja Wimmiäisen tukkakin on nyt vihdoin saatu ojennukseen, enää pitäisi keksiä mihin näyttelyihin tuon virtapiirin kanssa kehtaa ilmottautua.

 Viikonloppuna kävin Kaitaalla trimmailemassa B-veljekset Bonon ja Rontin. Nillä ei ole meikään sukulaisuussuhdetta mutta ihan saman arvoisia kummilapsia ovat! Ja siellä Busterin kennelissä oli myös viisi viikkoiset Nitron lapset! Voi rakkaus sellaisia mustia pieniä otuksia. Nitro isikin oli perheensä kanssa pentuja tapaamassa. Pentueen ainut poika, Pikku-David vallan häikäistyi isin tavatessaan. Kulki häntä tötteröllä isin perässä ja ihan selvästi aikoi isona tulla yhtä hienoksi ja komiaksi. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan yhtä isoksi. nitron pojat on järestään isinsä veroisia isoja äijiä. Suuri toivo on, jotta pikku-Dave saisi etuliitteensä pitää vielä aikuisenakin. Parin viikon päästä menen siistimään lapsoset ja silloin myös otetaan ekat posetuskuvat.

Eilen olin inota täynnä kevätsisustamassa ja siivoamassa kämppää. Olisihan se kiva, että täällä joskus näyttäisi siltä että ihmisiäkin asuu meidän huushollissa. Matot lattioilla, pinnat puhtaina ja koirien lelut laatikossa. Sohvilla nättejä tyynyjä eikä niitä ainaisia juksu/kuravilttejä. Tänään tätä kirjoittaessani samat suunnitelmat pyörivät yhä mielessä. Ostin jopa uuden mopin, vanha kun haisi pennunpissalle. No, moppi on vielä muoveissaan ja matot edelleen kellarissa. Josko tässä ennen puoltapäivää saisi sellaisen pikapyyhkäisyn tehtyä. Sitten tulee Wiikkan morsian ja josko luvassa olisi pieniä pällielapsia. Ei meille tosin, nämä syntyvät ihan omassa kodissaan :D

 Mutta suurin syy, miksi tämä kämpän kohennusmissio saa hetkeksi jäädä, on mahdollisuus että meille tulee vierailulle sellainen pieni pissaliisa ja pahimmassa tapauksessa myö lasse ;) Ehtii ne matot sitten keväämmällä, kurakelien jälkeenkin asentaa. Mutta verhot aion vaihtaa ja lattiat pestä kuitenkin!