Jose kun oli päässyt näiden kauniiden naisten makuun, ei lopettanut ennenkuin kolmaskin oli käynyt kylässä. Toisen morsiamen kanssa sukulaisuussuhde kiinnosti meitä siittiöiden omistajia sen verran jalostuksellisesti että päätettiin tämä Josen eka kierros tähän kolmanteen tytsyyn. Mun ikuinen lemppari mustahopea, ajoilta jolloin vain musta oli mun väri, on Marianne Holmin omistama tuontinarttu Tösse. Tösse löytyi näiden kakkos ja kolmosmorsianten takaa hyvinkin samassa suhteessa. Toteutuessaan nämä yhdistelmät voisivat tuoda mielenkiintoista infoa siitä mitä Jose itsestään jättää.

 Niinpä asennetyttö, Tiltu saapui kaukaa Rovaniemeltä asti meidän panimoa työllistämään. Ja jos noiden kahden päät yhdistyy maksimaalisesti, ei voi kun toivoa niskaan hyvää lihaksistoa ja asennetta kantaa niitä halkoja. Toinen vaihtoehto tietysti on että tässä luodaan kyntöpelloille ekologisia nenäauroja :D

Panimohommien lomassa kävin Tampereella pyörähtämässä ja vetämässä päivän mittaisen trimmikurssin Pirkanmaan alaosastossa. Päivä oli mitä parhain ja en koskaan ole nähnyt näin motivoituneita kurssilaisia ja halukkaita oikeasti oppimaan. Kiitos teille ja anteeksi flunssan ja unettomuuden aiheuttama sekavuus sekä ajoittain käsittämätön artikulointi. (tekosyitähän pitää aina keksiä)?