Ylevä ajatus oli kuvata kaikki meidän ipanat viikonloppuna. Ja ei mitä tahansa kuvia vaan kunnolliset näyttelyposet. Olisihan se kiva kasvattajillekin lähettää kuvia miten koissut on kehittyneet.

 No joo. Muru oli eilen yönä koulun järjestämissä Laneissa. Tuli kotiin puoli neljä yöllä. Ja sitten kun se päivällä joskus sängystä kömpi, oli sen jalat niin kipeet jonkun tanssipelin pelaamisesta ettei se oikeasti päässyt etenemään juuri metriä pidemmälle. Kunnon kuvauksissa tarvitaan aina koiran asettelija ja kuvaaja joka edes himpun tajuaa koiran rakennetta. Lisäksi yksi ihminen houkutuslintuna saa koiraan tarvittavaa ryhtiä.

Mira oli siis poissa laskuista. Ja Pasi. No, se osaa kyllä pitää koiraa remmin päässä ja houkutuslintuna se on melko pro. valokuvaamisesta se tajuaa enemmän kuin koiran rakenteesta, eikä siitäkään mitään ihmeempiä;) Meidän kuvaukset siis jäi sellaiseksi tynkäsessioksi. Hämpy ja kamera lähti mukaan kun kiskalta piti hakea Maraboun uutuussuklaata. Kotimatkalla pysähdyttiin vanhalle asemalaiturille ja koitin jonkunmoisia kuvia siitä räpsiä. Kaameen näkönen otus. Kaikki karva on tippunut ja koira on ihan muli. viimeisessä kuvassa nauratti harvat perskarvat joita tuuli riepottaa.

Parempia kuvausryhmiä ja karvoja odotellessa...

P4192902.jpg

P4192897.jpg

P4192899.jpg