Jaa, mistähän sitä alkaisi tai mihin lopettaisi tämän reissukertomuksen? Sen verran on vielä näin tiistaiaamuyöstä takki tyhjä jotta pyörryttää.

Josen sertimetsästys päätettiin ajoittaa tähän pidennettyyn kisaviikonloppuun jo aikoja sitten. Joselle oli varattu pari viikkoa aiempi Helsingin näyttely harjoituspaikaksi Kuopiota varten. Jose tosin pokkasi sieltä Hesasta jo sen toisen tarvittavan Sertin, jotta tällä reissulla ei sinänsä ollut mitään merkitystä;) Mutta kun kerran reissuun on päätetty lähteä niin mehän lähdettiin! Mukaan otettiin myös Panda, kummityttöni Busterin kennelistä ja kasvi-Anun silmäterä. Panda oli tätä viikonloppua aiemmin ollut vain yhdessä näyttelyssä, käppänäerkkarissa harjoittelemassa. Pandan tukkakin oli jo varsin pitkää ja neljän tunnin trimmillä siitä sai allekirjoittaneen mielestä edes jotenkin kehäkelpoisen.

Kasvi-Anu on maailman paras kasvi, joten tottakai Anulla on myös maailman paras kaveri joka omistaa mökin Kuopiosta! Sinne me sitten ajettiin koko ronkka. Anu, minä, Kaisa kera Josen ja Pandan. ennen mökille menoa me kuitenkin viksuina likkoina käytiin pystyttämässä teltta näyttelyalueelle, Kuopion raviradalle siis. Anun teltan tapit on vaan alumiinia ja ne ei uppoa kovaan raviradan hiekkaan. Mutta ei hätää! Eija, tuo mustien käpsyjen kuningatarkasvi, osasi kertoa että Ilpon teltta on meidän teltan vieressä. Ilpo on mukava kaveri, omistaa( vielä )vain yhden mustan käpsyn, lainaisi meille varmaan ihan lupaa kysymättä vasaraa ja muutaman muovisen tapin omasta pussistaan. Ilpo näes oli jo lähtenyt paikalta eikä lupaa voinut kysyä. No Ilpon tapeilla saatiin teltta pystyyn ja Soulsister aka Vaasan Johanna treffattiin pikaisesti vielä ja autettiin saamaan telttapaikka meidän viekusta.

 Mökille oli noin 30km matka ja sinne perille päästyämme meistä jokainen oli sitä mieltä jotta pitäisikö näytttelyt jättää väliin ja vain nauttia tuosta idyllisestä Suomi-maisemasta kera muutaman kylmä oluen. Siis ilman niitä näyttelyiden tuomia kiireitä ja aikaisia ylösnousuja! Minä kuitenkin kilttinä tyttönä aloitin Josen trimmaamisen seuraavaa päivää varten. tunnelma oli korkealla vaikka odotuksia ei ollut ollenkaan. Paitsi niitä kehäkokemuksia kahdelle kakaralle.

jatkuu....