Siis meidän isomies Wiikka ja aina kakara Sona:)

Näissä näyttelyissä mun ainut tehtävä oli olla keku (kennelkuski),ketä(kenneltäti) ja keto (kenneltolppa). Mira oli järjestellyt asiat siten, jotta itse esitti Wiikkan ja Miitta tyttö joka etsi juniorhändler koiraa halusi tutustua meidän Sonaan ja opetella sitä esittämään. Good luck to both of you :D

Mätsäri oli hienosti järkätty TURO-Mätsäri. Turo-matchshown tuotto menee lyhentämättömänä Koirien terveystutkimusrahaston hyväksi. 

Koirien terveystutkimusrahasto on Suomen Kennelliiton ja Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan yhteishanke. Koirien terveystutkimusrahaston tarkoituksena on edistää Helsingin yliopistossa tai sen kanssa yhteistyössä tehtävää koirien terveystutkimusta, erityisesti koirien kliinistä ja geenitutkimusta. 

Wiikka pokkasi sinisen ja Sona punaisen nauhan Marja Talvitieltä, joka siis jo kertaalleen ihan oikeassa kehässä oli epätykännyt meidän Sonasta;)

Mukana viettämässä hauskaa iltaa, oli myös Inka valkeiden käpsyjensä kanssa. Kiitos kaikille järjestäjille, kamuille ja hyvälle säälle kaikesta tästä. Muutamia kuvia paikanpäältä, kuvaajana joko Mira tai minä.

Herrasmies ja hilluja:

Suloisista suloisin nakkivaava:

Ykkösryhmän punaisten ykkönen

Kauniisti värittynyt ja kauniin pään omaava saku

Odottelua

Pupu Neponen <3

Miittan ja Sonan eka yhteistyötreeni

Muru ja Wiikka kehässä

Punaisten BIS-kehän kakkonen, ihana Noomi. Nahkalassien pentu <3

Wiikka pusuttelee Tanskispennun kanssa

Uuttera kehäsihteeri huilaa duunin jälkeen:)

Näyttelyiden kaunein pää, kuvaajan mielestä siis!

Valkeen käpsyn suloisuuspenikka <3

Mutta mikä on tämä kaunotar???

The nenä

Ja thö nahka (ei siis collienahka vaan ylimääräinen sellainen)

Söpö soopeöinaama

Ja todistettavasti! Se huilaa joskus!! :D