Laiska kakkiainen ei vaan ole saanut aikaiseksi mitään kirjallista tuotosta tänne kuukausiin. Elämä on pyörinyt työn, kodin ja koirajuttujen ympärillä.

Muutamia päivittämättömiä uutisia loppuvuodelta:

Smörrestä on kasvanut iso poika! Näyttelykausi avattiin Jyväskylän erkkarissa ja KV näyttelyssä. Erkkarissa hienosti EH ja tuomarin saatesanat: "sinulla on siinä huippukoira, joka ei ihan vielä ole valmis". KV nlyssä sijoitus PU4. Messarissa ja HeWi nlyssä taas sijoitukset EH sekä PU4. Ei yhtään huonosti koiralta joka ei juurikaan ole minkäänlaista remmiä kaulassaan pitänyt elämänsä aikana :)

Nitrolla kävi kaksi morsianta loppuvuodesta. Ensimmäiset pennut on jo syntyneet Kennel Proceller, 1 uros ja 4 narttua. Yksi tytöistä ei jaksanut vuorokautta kauempaa vaan muutti koiraenkeliksi. Toisen pentueen äippä, Panda menee ultraan ensiviikolla. Jos jälkikasvua on tulossa, syntyy Busterin kenneliin lisää Nitron lapsia helmikuussa.

Lokakuussa muutti viron pyörremyrskyprinsessa, Wimma meidän luokse. Wimmasta lisää vähän myöhemmin.

Kotonamme on nyt taas vuosien tauon jälkeen rottalauma. 

Muuten elämä on sitä samaa. Kätilöintejä, näyttelyitä, näyttelytrimmejä ja omien koirien kanssa hengaamista. Tällähetkellä kaikki tavoitteet omien koirien kanssa on jäässä ja tottistelut maistuu puulta. Eniten nautintoa omat koirat antavat kainalossa maatessaan ja lenkillä hilluessaan. Toivotaan että uusi vuosi potkisi edes senverran persiille, jotta Sonan kanssa saataisiin jatkettua treenejä.

Meidän vuosi vaihtui Intiassa ja olikin varsin ikimuistoinen. Laittelen Intian kuvagalleriaa tulemaan vähän myöhemmin.

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE <3