Nitron neljäs, ja tähän aikaan viimeinen pentue syntyi eilen 09.02 kennel Busterille. Minä palasin vasta tämän vuorokauden puolella kotiin.

 Panda-äiti hoiti synnytyksen mallikkaasti ja saattoi maailmaan viisi prinsessaa ja yhdn prnssin. Kaikki lapsoset terveitä ja eläväisiä. Kovin kotoisalta tuntui kätilöidä näitä lapsosia collielasten jälkeen. päät olivat vahvoja ja lyhyitä, samoin ruumiit ja hännät. Verratuna siis collielapsosiin. Silmä on vaan niin tottunut yhden tyypin koiriin, eihän nissä lassienlapsosissa mitään vikaa ole! 

Mielenkiintoista silti, jotta collienpennut painoivat syntyessään ihan samoja grammamääriä kuin monta kertaa pienemmän käppänän vauvat. Pienin trikkityttö Ellalla tasan saman verran kuin Pandan pikkupoika! Tähän "kkoeroon" verraten Panda teki isomman työn mutta suoriutui siitä niin rauhallisesti ja ammattitaidolla.

 On kiva taas seurata kahta samanikäistä Nitron pentuetta. Nitron edelliset kaksi pentuetta ovat jo aikuisia. Ehkä sitten vanhoilla päivillään Nitropappa pääsee vielä näyttämään mistä kunnon snautseri-isit on tehty. Ainakin nämä pennut omasivat saman vauhdinhurman heti syntyessään, kuin millä isipappa on elämässä selvinnyt:)

 Kotiin tullessa, Ellan pennut näyttivät jättiläisiltä.  Ella sekosi siitä pennuntuokusta mikä oli mun käsissä ja vaatteissa. Oli ihan valmis ottamaan uusia lapsosia hoteisiinsa, eikä millään tajunnut ettei mulla ollut taskussa piilossa ketään hoivattavaa. Pällienpennuilla alkaa silmät jo rakoilemaan<3