Maanantaina pentujen lähdettyä, suuntasin Ruotsiin tapaamaan kasvattajakollegaa ja korvaamaan pentujen puutoksen hänen seitsemänviikkoisilla ipanoilla. Ihanuuksia on ne pennut tuolla lahden toisellakin puolella! Ja hassusti sieltä pentujen joukosta yksi erottui yli muiden. Pelottavinta tilanteessa oli, että juuri se pentu oli peruutuksen takia vielä vapaana.

 Melkoisen kamppailun sai itsensä kanssa tehdä, että kotimatkalle pääsi ilman pentua kainalossa. En yksinkertaisesti ymmärrä koiraihmisiä jotka eivät kuitenkaan pidä pennuista ja kokevat sen pentuajan ikävänä pakkona. Minä en ole löytänyt parannusta jatkuvalle pentukuumeelleni. Voisin aina elää ilman mattoja ja sukat pissassa :D 

Pentue josta Ruotsin puolella olin kiinnostunut, ei ikinä syntynytkään. Kaikki pennut kuolivat nartun kohtuun samaisena päivänä kun itse olin paikanpäällä ja jännitin synnytyksen etenemistä. Elämä on niin julmaa välillä. Ja äsken katsoin youtubesta videota Japanin trunamin jäljiltä, eikä tunnekuohu ollut kaukana.

http://www.youtube.com/watch?v=J3TM9GL2iLI&fmt=18

No, elämä jatkuu ja lauantaina menen katsomaan Nitron lapsosia. Viime yönä syntyi ystävälle kennel BigPawsiin 7 pentua!

http://www.bigpaws.fi/  Joten luvassa on paljon lääkettä mun pentukuumeilulle.

 Ruotsin reissulta oli ankeaa palata tyhjään taloon. Olkkarin nurkassa oli iso tyhjä tila, missä pentujen vankila oli sijainnut. Kasvattaja kertoi että pennut olivat läpäisseet kirkkaasti eläinlääkärintarkastuksen ja saaneet kehuja hyvästä lihaskunnosta ja reippaudesta. Sain myös viestejä uusilta pennunomistajilta ja se lämmitti sydäntä että muistavat kummitätiäjälkikäteenkin.

 Ihan hiljaista ei tosin meilläkään lopunviimein ole. Pikku-Wimman eka juoksu aiheuttaa lievää häiriötä täällä. Pojat on porttien takana kitisemässä ja Wimma himoissaan jumputtaa isoa valkeeta. Hemi on hieman nolona pikkutytsyn jatkuvasta huomiosta. Wimman sain nyt nypittyä loppuun näyttelyitä silmälläpitäen ja enää pitäisi tytölle opettaa vähän näyttelykäyttäytymistä. Tosin mikä tahansa käytösoppi olisi kyllä paikallaan :D